Prvi put se pleše na Humu ispod repetitora

Radiosarajevo.ba
Nakon dva uspješna klubska izdanja u 2018. godini, došlo je vrijeme za dugoočekivani ljetni Garden of Dreams na otvorenom.

U goste dolazi poznati njemački DJ i producent Butch, a podržku će mu pružiti Torres iz Dubrovnika, After Affair iz Sarajeva, kao i G.Edd iz Zenice. Ono što ovaj događaj čini posebnm jeste da će se po prvi put održati na potpuno novoj, atraktivnoj lokaciji - brdu Hum.

Ono što ovo izdanje Garden of Dreams-a čini posebnim jeste potpuno nova, atraktivna lokacija - ispod repetitora Hum, a jedan od organizatora ovog događaja Bojan Jović (After Affair) ovom prilikom je napisao „U saradnji sa BHRTom, Garden of Dreams with BUTCH event selimo na mjesto koje je simbol Sarajeva; simbol koji možete naći na bezbroj razglednica, odjevnih predmeta, suvenira – svega. Po prvi put ikada – plešemo na Humu ispod repetitora“.

Park šuma Hum nalazi se sjevero-zapadno od centra Sarajeva, iznad gradskog naselja Pofalići. Hum je prepoznatljiv po TV repetitor koji se nalazi na samom vrhu brda, na nadmorskoj visini od 816 metara, a koji je najznačajniji komunikacijski objekat u Bosni i Hercegovini. Najveći dio brda Hum proglašen je parkovsko-rekreativnom zonom u kojoj je u narednom periodu planirana izgradnja niza sportsko-rekreativnih sadržaja. Sa vrha Huma pruža se fascinantan pogled na Sarajevo i planine Trebević, Igman i Bjelašnicu. Do Huma se može doći pješice ili taksijem, a vožnja od centra grada do Huma traje desetak minuta.

Svi posjetitelji će moći uživati i u Sarajevo Food Dictionary Detox i Recharge korneru, sa raznovrsnim delicijama i hladnim pićem za okrepljenje.
Prvo ovogodišnje ljetno izdanje Garden of Dreams-a održat će se 23. juna, počinje tačno u podne i trajat će sve do 22h. Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po cijeni od 40 KM na dan događaja na ulazu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak