Dan otvorenih vrata Malog Magacin Kabarea

Radiosarajevo.ba
Dan otvorenih vrata Malog Magacin Kabarea

22. septembar; 11:00h

U okviru Dana otvorenih vrata Malog Magacin Kabarea svi zainteresovani mali kreativci moći će se družiti s edukatorima, te upoznati program i način rada.

22. septembar je ujedno i krajnji rok za prijavu koja se može izvršiti pozivom na broj telefona 066 935 016, saopćeno je iz Tima Malog Magacin Kabarea.

Mali Magacin Kabare, unutar kojeg djeluje Škola gitare i Dječija radionica kreativnosti i mašte, sa svojim radom je počeo u februaru ove godine.

Dječija radionica kreativnosti i mašte objedinjuje časove glume, plesa, scenskog pokreta, režije i dizajna. Sam program je koncipiran na način da djeca istražuju svoju maštu i talente unutar svih navedenih polja, na taj način ostavljajući sebi prostor da otkriju u čemu se najbolje osjećaju i u čemu najviše uživaju.

Prvi ciklus je rezultirao zanimljivim, kreativnim i inovativnim druženjem, te s dvije predstave koje su u cjelosti bile produkt dječije mašte i igre. S tim predstavama Mali Magacin Kabare je posjetio i Dječiji dom Bjelave, te Pedijatrijsku kliniku u Sarajevu, te će se i u budućnosti ove posjete nastaviti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak