Varšavski biro djevojkama nudio posao u erotskom klubu

Radiosarajevo.ba
Varšavski biro djevojkama nudio posao u erotskom klubu

Biro za zapošljavanje u Varšavi u ponudu nezaposlenima na svojoj oglasnoj tabli i sajtu uvrstio je i radno mjesto plesaciče i pratilje u jednom erotskom klubu, javlja Fena

Vlasniku neimenovanog noćnog kluba nisu potrebne početnice, pošto traži tri godine prakse, ma šta to značilo, bavljenje gimnastikom i znanje engleskog jezika. 

Za oko 400 eura osnovne mjesečne plate očekuje se da plešu oko šipke, budu pratnja gostima kluba i kako je navedeno promoviraju usluge poslodavca, piše današnja Žečpospolita. 

Činovnici biroa koji su prihvatili oglas brane se da nisu učinili ništa nezakonito, a budući da erotski klub ima dozvolu za rad i da njegov vlasnik legalno posluje, nisu prema zakonima ni smjeli da odbiju oglas za posao. 

Sam vlasnik kluba priznao je da u stvari ni ne traži stanovnice Varšave s razgibanim tijelom za ples i animiranje mušterija kluba, pošto već ima "ljepotice noći" iz inozemstva.

Na davanje oglasa natjerali su ga propisi - ako želi da sve bude legalno, uvjet da primi strankinju animir-damu jeste da nijedna Poljakinja ne bude zainteresirana za taj posao, a takvu potvrdu može mu dati samo Biro rada, prenosi Blic

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak