Udahnite svježinu ili 'Izaberite ljubav': Luksuz Aparthotela Vučko na Jahorini

Promotivni tekst
Udahnite svježinu ili 'Izaberite ljubav': Luksuz Aparthotela Vučko na Jahorini
Jahorina, jedna od najljepših olimpijskih planina... U koje god godišnje doba došli, uvijek ste dobrodošli. Prošetajte brojnim šumskim putevima, uživajte u svježem i čistom zraku i prepustite se luksu

Ako želite pobjeći od stresa, obaveza ili se samo želite opustiti, poželite samo Aparthotel Vučko i sve brige će nestati.

Jedno noćenje za dvije osobe s uključenim doručkom i wellnessom platite samo 99 KM umjesto 200 KM.

Kako bi vaša dva dana bila provedena u savršenstvu i bezbrižnom opuštanju, prije svega dočekat će vas pjenunšavo vino dobrodošlice. Svoje stvri možete ostaviti u Lux sobi, koju ćete dobiti po cijeni standardne sobe, te odmah krenite na wellness! Jer tamo vaš čekaju rimsko, tursko i finsko kupatilo, tople relax stolice, aromatični tuševi, hidrmasažni bazen i hidromasaža stopala i poseban tretman za zaljubljene - masaža čokoladnim uljem za dvoje u trajanju od 25 minuta! Večer završite romantičnom večerom za dvoje u sobi...

Paket Izaberite ljubav koji uključuje jedno noćenje za dvije osobe, doručak i romantičnu večeru, masažu za dvoje i wellness platite 199 KM.

Vaš eKupon očekuje da će u ovakvom okruženju mnogo parova odlučiti svoju vezu zaokružiti zarukama. :) Sretno!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak