Samouvjerene žene mogu mijenjati svijet

Radiosarajevo.ba
Samouvjerene žene mogu mijenjati svijet

Samouvjerene žene mogu mijenjati svijet - moto je promocije koja je održana u Sarajevu u organizaciji kompanije Tupperware

Projekat pod nazivom "Snaga povjerenja – prosvijetli, educiraj, osnaži" ima za cilj pružiti mogućnost ženama širom svijeta da uče od drugih žena, te ih inspirisati na promjene i ohrabriti da pronađu sopstveni izvor samopouzdanja.

Vodeća kompanija na području direktne prodaje u svijetu, svoju mrežu ima u preko 100 zemalja. Princip prodaje kroz kućne demonstracije proizvoda započeo je 1948, i on postaje jedan od glavnih poslovnih principa kompanije kroz koji su desetine hiljada žena i muškaraca širom svijeta pronašli svoje zaposlenje. 

"Čvrsto vjerujemo da samouvjerene žene mogu promijeniti svijet i služiti jedna drugoj kao inspiracija za promjene. Stoga nam je iznimno drago što smo projekat predstavili u Bosni i Hercegovini, jer bh. žene želimo inspirisati na poslovne poduhvate i pružiti im priliku da primjene savjete kako kombinirati poslovni i privatni uspjeh u svom životu", izjavila je Danijela Kanaet, komercijalna direktorica kompanije Tupperware za jugoistočnu Europu.

Prezentacija u Sarajevu je početak predstavljanja projekta u Bosni i Hercegovini. „Želja nam je predstaviti projekat i u drugim gradovima i pružiti ženama širom države jednake šanse za uspjeh“, zaključila je Kanaet.


Više informacija o projektu Snaga povjerenja dostupno je na: www.chainofconfidence.com, a informacije o kompaniji Tupperware u našoj zemlji pronađite na: www.tupperware.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak