Ron de Jeremy – rum za swingere

Radiosarajevo.ba
Ron de Jeremy – rum za swingere

Porno zvijezda i općenito omiljen lik pop-kulture, 57-godišnji Ron Jeremy predstavio je vlastitu marku ruma pod geslom piće za legende.

Ron, poznat i kao Jež, možda osjeća teret slave i godina, pa prije penzije u pornićima pokušava proširiti poslovanje te kapitalizira veliku popularnost koju uživa posljednjih godina. Prije dvije godine je otvorio Club Sesso, okupljalište za dobrostojeće swingere u Portlandu, a sada predstavlja i piće koje će nuditi svojim gostima u klubu: rum Ron de Jeremy.

Ron je u ovom poslovnom poduhvatu sam svoj sponzor, a kvalitet pića garantuje jedna druga legenda - 72-godišnji Kubanac Francisco 'Don Pancho' Fernandez, čuveni destiler koji svoje najbolje bačve ruma daje na degustaciju Ježu, koji ih onda vlastoručno izabire za marku Ron de Jeremy.

"Rum ugodne tamne boje nastao je u Panami, gdje je odležao proteklih sedam godina, a danas nudi bogat okus u kojem se miješaju hrast i voćne note, sa tragovima šećerne trske, i tragovima vanilije u dugom i elegantnom aftertasteu", stoji u službenom Jeremyjevom saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak