Posljednja želja umirućeg dječaka: Sahrana u stilu Ratova zvijezda (FOTO)

Radiosarajevo.ba

Jack Robinson, četverogodišnji dječak iz engleskog grada Portsmouth, bolovao je od tumora na mozgu koji nije bilo moguće operisati. Prije nekoliko dana, Jack je preminuo, a njegovi roditelji, iako shrvani gubitkom sina, imali su dovoljno snage da mu ispune posljednju želju.

Naime, Jack je želio tematsku sahranu u stilu popularnih Ratova zvijezda (Star Wars). Od fijakera koje su čuvali Zvjezdani vojnici do R2-D2 robota na crkvenim stepenicama, Jackova posljednja želja bila je ispunjena. Možete samo zamisliti koliko je emocionalna ovo bilo za Jackove roditelje. 

Nikada nije lako kada izgubite nekoga dragog, a posebno vlastito dijete. Ali ispratiti ga znajući da ste bili u mogućnosti ispuniti mu posljednje želje mora biti dobar osjećaj. 

Jackovi roditelji Terence i Marie pobrinuli su se i da izaberu tri dobrotvorne organizacije kojima će biti donirana sredstva u čast Jacka Robinsona.

U fotogaleriji pogledajte kako je izgledala ova dirljiva sahrana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak