Pet načina da sredite kuću za 15 minuta

Radiosarajevo.ba
Pet načina da sredite kuću za 15 minuta
Niste se nadali gostima, ali su oni rešili da vas iznenade. Ne brinite, iako zvuči kao nemoguća misija, možete srediti stan i to samo za 10 do 15 minuta!

Savladajte ovih nekoliko trikova i stan će vam izgledati super uredno na brzinu. 

1. Samo vidljiva mesta

Prebrišite prašinu samo s vidljivih mesta - televizora, stola i ormarića za TV. To će učiniti veliku razliku. Ako vam je mašina za suđe puna i nemate vremena da stavite novo posuđe u nju, sve suđe stavite u sudoperu, a kuhinjske površine prebrišite. Tako će izgledati puno ljepše i urednije.

2. Obrišite ogledala na brzinu

Prljava ogledala ono su što se vidi. Ako su čista odaju utisak urednosti i čistoće. 

3. Kupatilo

Zatvorite ormariće, spremite prljave peškire, izvadite čisti i navucite zavjesu na kadi. Na brzinu prebrišite lavabo i slavine.

4. Razbacane stvari

Ne morate ih sve slagati na mjesto, samo ih zatvorite u ormariće. Sad vam se žuri jer su gosti skoro na vratima. Poslije ćete sve dovesti u red. 


5. Usisajte na brzinu hodnik i boravak

To je ono što gosti vide. Ne morate cijelu kuću da usisavate jer gosti neće da ulaze u svaku prostoriju. Na brzinu usisajte samo one sobe koje će vidjeti. Ako imate ljubimce usisajte i dlake s kauča ili jastuka u dnevnoj sobi., prenosi 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak