Papuče od 1000 KM su hit ovog ljeta: Nose ih Seve, Lejla Hajrović, Fernandes...

16
Radiosarajevo.ba

Severina Kojić (48) posljednjih dana uživa u rodnom Splitu.

Za šetnju po kamenom popločanim ulicama odabrala je ravne papuče, a ne vrtoglavo visoke štikle kako je ne bi boljele noge nakon ludog noćnog provoda s frendicama.

Pjevačica se tako za ljetni noćni provod odlučila za Hermesove natikače, model Oran, koji je vrlo brzo pokorio modni svijet.

Sudar tri vozila u Sarajevu. Jedan automobil se udaljio sa mjesta nesreće

Cijena ovih kožnih papuča je skoro 1000 KM. Severina se odlučila za neupadljivu boju, smeđu, koju može kombinirati uz mnoštvo boja i stylinga, a isfurala ih je uz svijetloplavu torbicu Louis Vuitton koja stoji oko 9.000 KM. Tako je vrijednost Sevina ljetnog outfita došla do iznosa od skoro 10 hiljada KM.

Foto: Instagram: Svi nose Hermes papuče

No vratimo se na predmet želja influencerica diljem svijeta - kožne papuče. Hermesove natikače furaju i WAGS-ice Marta Fernandes da Silva (25) i Lejla Hajrović.

Foto: Instagram: Svi nose Hermes papuče

Marta je pozirajući na Hvaru uz svoje skupocjene papuče isfurala Chanelovu torbu od pet hiljada maraka, a Lejla, koja je pozirala uz kadu, odlučila se na svjetlucave ukrašene kristalićima.

Foto: Instagram: Svi nose Hermes papuče

Novopečena mama, Izabela Kovačić (28) se odlučila za bijelu boju koja je dodatno istaknula njene preplanule noge, pišu 24sata.hr.

Foto: Instagram: Svi nose Hermes papuče

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (16)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak