Ovi modeli sunčanih naočala će se nositi ovog ljeta

Radiosarajevo.ba
Ovi modeli sunčanih naočala će se nositi ovog ljeta

Danas je međunarodni Dan sunčanih naočala koji se širom svijeta obilježava akcijama koje promiču važnost nošenja sunčanih naočala.

Koje su najbolje naočale za vaš oblik lica

Kako biste bili u trendu i vidjeli koje se naočale nose ove sezone, dovoljno je zaviriti na Instagram i vidjeti kako su ovog ljeta veliki hit sunčane naočale sa staklima u neobičnim bojama.

Loading...

Nose se modeli pomalo čudnih oblika, od kockastih i heksagonalnih do srcolikih.

Loading...

Retro modeli poput avijatičarskih i mačkastih još uvijek su u trendu, no ove godine stakla su im u neuobičajenim bojama.

Loading...

A evo i koji su modeli pomalo na putu prema dolje: mikro, futurističke, okrugle i oversized naočale, tvrde upućeni, toliko su dominirale proteklom godinom da je na prvu jasno da su od prošle sezone.

Loading...

 

Loading...

Loading...

Loading...

Ako su vam još drage, brižljivo ih spremite i pričekajte da se vrate u modu (jer uopće nema sumnje da hoće) ili jednostavno zanemarite sve što ste pročitali i nosite naočale koje su vam prirasle srcu i koje vam dobro stoje. U svakom slučaju, ne izlazite iz kuće bez njih!

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak