Oduševljena žena otkrila svoj recept protiv komaraca: 'Posebno sam im privlačna, samo ovo pomaže'

0
Radiosarajevo.ba
Oduševljena žena otkrila svoj recept protiv komaraca: 'Posebno sam im privlačna, samo ovo pomaže'

Amerikanka Mary snimila se za TikTok kako bi ljudima prenijela 'jedini repelent' komaraca koji zaista radi. Njeno oduševljenje može se vidjeti u videu, u kojem tvrdi da je komarci obožavaju.

Ona tvrdi da je posebno privlačna komarcima i da je svaki dan 'pojedu živu'.

"Neka žena je napisala u komentaru recept, i ja sam ga slučajno vidjela. Želim joj da ima sve što poželi u životu, hvala ti", rekla je Mary, koja je zatim objasnila šta treba pomiješati za najbolju zaštitu od komaraca.

Osvježenje u Sarajevu: Kiša donijela preokret poslije vrućeg dana

"Pomiješala sam malo ekstrakta vanilije i cimet s vodom. Osim što mirišem poput ukusnog kolačića, ovo zaista funkcioniše", rekla je oduševljeno žena i savjetovala sve da isprobaju ovaj miks. 

U komentarima su pratitelji dodali da je hidrolat hamamelisa (vještičje lijeske) isto odlična alternativa vodi za ovaj recept, objavila su 24 sata.

@itscontrarymary

I'm going to be living my best life from this point forward. #mosquito #mosquitobites #bugbites #mosquitorepellant #itworks #trythis #florida

♬ original sound - Contrary Mary

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak