Novi hit u svijetu: Uvećanje G tačke

Radiosarajevo.ba
Novi hit u svijetu: Uvećanje G tačke

Za samo pet godina, više od dvije hiljade Amerikanki podvrgle su se ubrizgavanju injekcija kolagena u "G tačku", vođene željom da imaju uspješniji seksualni život. Na taj način, "G tačka" im je uvećana 24 milimetra što je, kažu upućene dame, put do eksplozivnog orgazma.

Doktori u Institutu za vaginalno podmlađivanje iz Los Angelesa, pod lokalnom anestezijom ubrizgavaju kolagen; procedura je gotova za samo pola sata, dok se na seksualni odnos mora sačekati najmanje četiri sata.

Postupak se, međutim, mora ponavljati svaka četiri mjeseca, ali pacijentkinje tvrde da im je seksualni život nakon injekcije kolagena poboljšan.

''Cilj nam je da pomognemo i ohrabrimo žene, da bi se što bolje osjećale u vlastitom tijelu. No, ponekad je to ljudima teško prihvatiti zato što ovo nije tipična plastična operacija nakon koje se vide direktni rezultati'', kaže ginekolog David Matlock.

Osim u SAD, ove injekcije su pravi hit i u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail, prenosi Blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak