Kćer Ive Sanadera u Keniji

Radiosarajevo.ba
Kćer Ive Sanadera u Keniji

Nakon što je stekla diplomu na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, Bruna Sanader, kćer bivšeg premijera Ive Sanadera, zajedno s još troje kolega s fakulteta, odlučila je neko vrijeme provesti baveći se humanitarnim radom.

Preko udruge Plavi anđeo Bruna Sanader je s još troje kolega s Medicinskog fakulteta otputovala u Keniju, gdje na volonterskoj bazi svakodnevno rade u bolnici, zdravstvenom centru te drže predavanja o zaštiti od AIDS-a po srednjim školama.

Bruna je zajedno s ostalim volonterima posjećivala i siromašna sela u Keniji, gdje su osim svojim medicinskim znanjem obiteljima pomogli i donacijama u hrani.

Udruga Plavi anđeo je neprofitna, nepolitička, nestranačka, nevladina udruga koja se bavi humanitarnim radom, volontiranjem i pomoći djeci i siromašnima u zemlji i svijetu, piše Net.hr.

Prije pola godine mjesec dana u Keniji provela je i hrvatska pjevačica Lana Jurčević, koja je volontirala u afričkoj misiji Mali dom koju vodi fra Miro Babić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak