Instagram senzacija: Majka i kćerka uživaju u jogi

Radiosarajevo.ba

Predana ljubiteljica joge, 36-godišnja Laura Kasperzak postala je prava Instagram senzacija. Više od 700 hiljada fanova svaki dan oduševljava fotografijama na kojima u raznim pozama u društvu svoje djece uživa u jogi. 

Njena kćerkica, četverogodišnja Mini, oponaša svoju majku, ali ne samo kada je u pitanju gipkost. Njena majka ima izvrstan osjećaj za modu i uvijek bira tajice sa zanimljivim uzorcima.

"Mini je jedna od moje dvoje djece. Ona zaista uživa u fotografiranju", napisala je Kasperzak. "Nedavno smo se slikale dok smo radile stoj. To ju je tako oduševilo da smo nastavile s tim. Sada smo, čini se, postale prava internet senzacija", objasnila je Laura kako je nastao njihov mali, simpatični projekt.

Ovaj trend fotografiranja s djecom za vrijeme vježbanja započela je supruga Williama Baldwina, Hilaria. Ona je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografije sa svojom jednogodišnjom kćerkicom, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak