Genijalan trik: Mrlje s kauča nestat će u tren oka pomoću tekućine koju svi imamo u kući

0
Radiosarajevo.ba
Genijalan trik: Mrlje s kauča nestat će u tren oka pomoću tekućine koju svi imamo u kući

Na internetu danas možemo pronaći brojne trikove za sve i svašta, a proteklih godina posebno su popularni savjeti za čišćenje. Jedan od takvih trikova, koji je pokupio same pohvale, jest onaj za čišćenje mrlja s namještaja u dnevnom boravku.

Trik je na svom profilu na instagramu podijelila blogerica Marina koja sa svojim pratiteljima dijeli korisne savjete za dom.

Dakle, koje je najbolje rješenje za skidanje mrlja s namještaja? Vjerovali ili ne – omekšivač za rublje! Ubacite jedan do dva čepa omiljenog omekšivača u posudu s toplom vodom. Uzmite jednu tzv. "magičnu" krpu i to je to.

Njemački mediji otkrili: Evo koliko novca Demirović troši na ishranu

Na ovaj način ćete skinuti svaku mrlju s namještaja i očistiti prašinu, a još će i kuća lijepo mirisati, rekla je Marina u videu i pokazala kako mrlje nestaju brzinom svjetlosti. Dodala je kako na ovaj način možemo prebrisati i drvene površine u domu i tako spriječiti lijepljenje prašine.

"Ovo je genijalno! Mislila sam da nema šanse da omekšivač očisti fleku", napisala je jedna njena pratiteljica. Pogledajte video:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak