FOTO: Dom ispunjen s puno šarenih detalja

Radiosarajevo.ba

Uređenje doma za mnoge je važan dio življenja. Bez obzira radi li se samo o kutku, cijeloj sobi ili stanu, taj bi dio trebao biti lijep i uredan – ne pretrpan i nabijen stresom. 

U fotogaleriji možete pogledati lijepo uređen švedski stan opremljen veselim i šarenim dekoracijama u inspirativnim bojama. 

Prosotor ima ukupnu površinu od 70 kvadratnih metara s visokim stropovima koji ostavljaju dojam prostranosti. Nalazi se u  četvrti Vasastan u Göteborgu šarmantnoj zgradi s prijelaza prošlog stoljeća.

S velikim balkonom koji gleda na istoku, obnovljenoj kuhinji s modernim dizajnom, prilično veliki dnevni boravak i simpatičnoj sobi, ovaj dom savršeno ispunjava životne potrebe mnogih. Jarke boje koje se protežu po cijelom stanu, kontrastnim bijelim zidovima i podu istaknute su na svemu što dovodi do velikog vizualnog efekta s dva velika prozora u dnevnoj sobi koji cijeli dom poplavljuju dodatno svjetlom. 

Spavaća soba je odvojena od dnevnog boravka tradicionalnim dvostrukim vratima  na taj način, gosti mogu zaviriti u susjednu sobu koja nemora biti posebno pospremljena, piše magazin.net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak