Svima stiže težak period - osim njima: Ovo su znakovi Zodijaka koji će imati sreće u augustu 2024.

0
Radiosarajevo.ba
Svima stiže težak period - osim njima: Ovo su znakovi Zodijaka koji će imati sreće u augustu 2024.

Zvijezde će biti vrlo selektivne u smislu pružanja pomoći određenim znakovima.

U avgustu će svi ljudi imati izazova, ali znakovi opisani u ovom tekstu mogli bi ih imati puno manje ako su pažljivi i razboriti, navode astrolozi.

Ovan

Venera i Merkur nemaju posebno jak utjecaj na Ovnove pa se u kolovozu/avgustu trebaju boriti protiv loših navika i razvijati nove pozitivne navike. Na primjer, možete početi ići u teretanu, trčati, vježbati na spravi kod kuće i pravilno se hraniti. Zvijezde će pomoći će Ovnu da postane jači i duhovno. Ovo je idealno vrijeme za meditaciju, molitvu i druge prakse. Ovo je vrijeme u kojem je potrebno djelovati i ne bojati se promjena, jer će se svaka od njih pokazati vrlo povoljnom.

Elmedin Konaković otvoreno: "Nisam odobrio dolazak Vulina s helikopterom. I neću to nikad odobriti"

Škorpion

Škorpioni će imati priliku promijeniti svoj život. Puno više sreće očekuje ih u ljubavnoj i financijskoj sferi, jer Venera i Merkur nemaju previše utjecaja na njih. To znači da se možete nastaviti aktivno upoznavati, flertovati, ići na spojeve, raditi, ali ne istrošiti se. Morate se moći odmoriti i prebaciti s jedne stvari na drugu na vrijeme.

Strijelac

Strijelac se mora usredotočiti na kućanske poslove, ovo je dobro vrijeme da transformirate svoj dom. Možete započeti popravke, preseliti se, kupiti novu kuću ili stan. Najvažnije je čišćenje obaviti početkom mjeseca. Također će biti vrlo korisno preurediti namještaj: to će imati vrlo pozitivan učinak na energiju. Također imajte na umu da će Strijelcima biti lakše raditi i donositi odluke kod kuće pa će freelanceri i oni koji rade na daljinu imati puno sreće, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak