Šta vidite na ovoj slici? Odgovor otkriva nešto jako važno za vas

Radiosarajevo.ba
Šta vidite na ovoj slici? Odgovor otkriva nešto jako važno za vas

Ovu sliku je napravio umjetnik pod imenom Oktavio Okampo, a vjerovatno će vas " na prvu" zbuniti.

Na prvi pogled, sa slikom se nešto čudno događa. Ali, to je samo prvih nekoliko trenutaka, a onda počinjete da vidite jasnije oblike.

Zapravo je slika svojevrstan psiho test - šta ste prvo vidjeli na slici otkrit će vam tajnu: da li ste zadovoljni sobom ili je došlo vrijeme da se mijenjate...

1. Cvijeće

Cvijeće obično simboliše ljepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku ljepotu.

Rascvjetalo cvijeće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspjeh! Ovo može biti povezano s poslom, zanimanjem ili novom vezom.

Ne zaustavljajte se na već postignutom!

2. Maska

Maska može značiti to da se nalazite u procesu lične transformacije.

Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu, drugu za komunikaciju s ljudima i treću koja je namijenjena za bliske ljude.

Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob. Da li ste zadovoljni svojom ličnošću ili je možda došlo vrijeme da sagledate sebe u apsolutno novom svjetlu?

Pod maskom, čovjek može da prikrije svoje pravo lice, karakter ili namere, maskom se može definisati i osoba koja nosi zagonetan izraz. Postoji li neko među vašim poznanicima ko skriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osećate li i vi da treba da skrivate svoje istinsko “ja”?

3. Žena

Žena simboliše intrigu. Ako vidite na slici lik lijepe mlade žene to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspjeh. Žena s razbarušenom kosom znači opasnost, a bolesniku težak oporavak.

4. Lišće

Lišće je simbol rasta, obilja i postignuća, posebno ako je zeleno, svježe i sočno. Lišće označava sreću i uspjeh na poslovnom planu i u ljubavi, koja će procvjetati u punoj snazi.

Očekuje vas poprilično bezbrižan život, pun radosnih događaja. Zeleno lišće se oduvijek smatralo dobrim znakom. Ono može obećavati sretan brak, a takođe, mogućnost dobijanja nasljedstva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak