Šta horoskop kaže kakvi ćete biti roditelji?

Radiosarajevo.ba
Šta horoskop kaže kakvi ćete biti roditelji?
Biti roditelj je najvažniji posao koji obavljate. Uz to on traje cijeli život.

Kako se svijet mijenja, mijenjaju se i stilovi odgoja. A šta vaš astrološki znak ima "reći" na sve to, otkriva Yourtango.

Ovan 

Vi ste ambiciozni, neovisni i snažni. Pomalo radoholičari, no ne dopuštate da to smeta vašem odnosu sa djecom. Vi podržavate svoju djecu i cijenite njihove izbore. No, Ovnovi su dosta kompetitivni, zbog čega i djeca mogu povući takvu crtu.

BiK

Bik voli da je sve po rasporedu, stabilan je, uvijek tu za porodicu... No, oni znaju i pomalo ugušiti svoju djecu. stoga bi trebali malo popustiti da djeca mogu osjetiti i slobodu.

Blizanci

Blizanci su trendi, zainteresirani za nove tehnologije, novu modu. Zabavni, čine učenje zabavnim za djecu, a oni uživaju u njihovoj veselosti. No, problem je što Blizanci imaju problem sa postavljanjem granica, pa djeca čine što požele.

Rak

Rakovi imaju jak materinski instinkt, oni su prirodni njegovatelji i brinu o drugima, pomažu sa zadaćom, kuhaju, slušaju ih... Stoga znaju biti i previše upleteni u njihov život, a kada bude vrijeme da dijete ode iz gnijezda, to će donijeti veliku muku roditeljima.

Lav 

Lavovi su najenergičniji od svih, te su i super zabavni svojoj djeci. Lavovi vole razmaziti djecu i ponosni su na njihov svaki uspjeh. Nažalost, oni i mnogo očekuju od djece, pa bi trebali malo odahnuti i pustiti djecu da se sami izbore sa problemima.

Djevica

Djevice su vrlo organizirane, uvijek u potrazi za znanjem, ali i malo opsjednuti čistoćom. Usaditi će osjećaj za dobro i zlo u djetetu. Jako im je potreban red, zbog čega nekada djeca ispaštaju.

Vaga

Vage su totalno opuštene i ne brinu za male stvari. Dopuštaju djeci prostor da čine greške i uče iz njih. Vole ih voditi u muzeje, na predstave, koncerte... U jednom trenutku vole razmaziti djecu, a u drugom su jako strogi.

Škorpija

Škorpije su opasne. Traže pažnju, autoritativne i dominantne su. Ne zanima ih šta drugi misle i njihovim roditeljskim vještinama. Ponekad su i kontrol freakovi. Bilo bi dobro da malo popuste djecu da sami uče iz svojih grešaka.

Strijelac

Strijelci vole putovati, riskiraju i često upoznaju nove ljude i stvari. Vrlo su pametni, uzbuđeni zbog novih stvari, dosta nestrpljivi i nekad se osjećaju zarobljeno. Dopušteno vam je da uzmete malo vremena za sebe.

Jarac 

Jarčevi su glavni u porodici, oni su stijena. Oni će učiniti sve da zadrže porodicu i uvijek će se boriti za djecu. Vrijedno rade, rješavaju probleme, nekad su previše ozbiljni pa zaboravljaju da je djeci potrebna i zabava.

Vodolija

Vodolije su živahne i neovisne. Oni su prijateljski nastrojeni prema djeci, i stoga ne znaju postaviti granice. Njihov prioritet su djeca.

Ribe

Ribe su rođeni njegovatelji i lojalni su porodici. Kreativni su i žele pomoći djeci da razviju tu umjetničku crtu. Ribe su jako emotivne i osjećajne, ali imaju i pasivno-agresivne tendencije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak