Šok za Amerikanca: Vratio se kući nakon uragana, unutra ga dočekao ogromni aligator

0
Radiosarajevo.ba
Šok za Amerikanca: Vratio se kući nakon uragana, unutra ga dočekao ogromni aligator

Stručnjaci su upozorili na opasnost od životinja koje ulaze u kuće ljudi nakon katastrofalne štete koju je prouzročio uragan Milton.

Uragan Milton pogodio je dijelove Floride u posljednja 24 sata, a stanovnicima u nekim dijelovima države savjetovano je da evakuiraju svoje domove.

Dok su mnogi poslušali savjet i potražili sklonište daleko od svojih kuća, izvještava se da zatvor u kojem se nalazi više od 1.000 zatvorenika nije imao planove za evakuaciju, iako se nalazi u zoni opasnosti od uragana Milton.

Raste broj žrtava izraelskog napada na Bejrut: Ubijeno 22, a ranjeno 117 ljudi

S druge strane, oni koji su poštovali obavezne naredbe za evakuaciju polako se vraćaju svojim kućama i mogli bi otkriti da njihova imanja imaju nove stanare.

U jednom videu koji se dijeli na TikToku, porodica otvara vrata svoje poplavljene kuće i pronalazi aligatora unutra.

@wooglobe

When life gives you hurricanes... and a living room alligator! 🐊 🌊 . #Hurricane #Florida #Milton #HurricaneMilton #USA #WooGlobe #WooGlobeViral

♬ original sound - WooGlobe - WooGlobe

'Sveca mu', kaže jedan od njih dok aligator počinje da pokazuje zube, ne znam za vas, ali u tom trenutku bih samo prihvatio da moja kuća više nije moja.

Imajući u vidu ovog iznenadnog posjetioca, Komisija za očuvanje ribe i divljih životinja Floride (FWC) upozorila je da bi aligatori, medvjedii, zmije i manate mogli biti raseljeni zbog prekomjerne poplave i jakih vjetrova, javlja GB News.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak