Razvela se na Instagramu, a poslovni potez koji je uslijedio oduševio sve: Parfem sa mirisom razvoda

0
Radiosarajevo.ba
Razvela se na Instagramu, a poslovni potez koji je uslijedio oduševio sve: Parfem sa mirisom razvoda

"Dragi mužu. Pošto ste zauzeti drugim drugovima, ovim proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena."

Revolucionarna najava koju je na Instagramu objavila Sheikha Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kćerka vladara Dubaija Mohammeda bin Rashid Al Maktouma, najavila je razvod između nje i njenog supruga.

Emiratska princeza udala se za svog supruga, šeika Mana Bin Mohammeda Al Maktouma (koji takođe dolazi iz porodice vladara Dubaija) na blistavoj ceremoniji prije nešto više od godinu dana, a par je ovog maja, 2024. godine dočekao bebu.

Robert Dacešin otkriva: 'Ovo je najljepše grčko ostrvo za koje niste čuli'

Ali sada se čini da se njihov odnos raspao, a šeika Mahra optužuje svog muža za nevjerstvo i evocira praksu "trostrukog talaka" u Islamu. Poznato i kao 'trostruko odbacivanje', tri puta ponavljanje fraze 'talak' ('razvod') omogućava muškarcima muslimanima da se odmah odvoje od svoje žene. Zabranjena u nekim zemljama, praksa nije dozvoljena od strane žena.

Princeza se nije puno sekirala oko sve situacije, a na Instagramu je počeo kružiti teaser zanimljivog poslovnog poteza - parfem "Razvod". 

Prvi izgled sadržavao je vizuale razbijanja stakla, crnih ruža i crnog pantera, nakon čega je uslijedio pogled na parfem i naziv i logo brenda.

U julu je Sheika Mahra javno objavila da se razvodi, a kasnije se zahvalila svom ocu, šeiku Mohamedu u postu "Dragi oče, hvala vam na podršci. Hvala ti na ljubavi. Hvala vam što ste obilježili eru koja opravdava da postoji pravda za sve", napisala je ona. "Moje poštovanje i ljubav, Mahra."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak