Prvo je rodila sina pa blizanke, a sadašnja trudnoća je iznenadila sve: Nisu mogli ni zamisliti ovo

0
Radiosarajevo.ba
Prvo je rodila sina pa blizanke, a sadašnja trudnoća je iznenadila sve: Nisu mogli ni zamisliti ovo

Osmijesi i graja dopiru iz kuće prodice Krnić, a nju, u selu Konak u Srbij, čine mama Jelena (34), tata Miloš (34), sin Dušan (10), ali i dvije prelijepe djevojčice blizanke Anđelija (6) i Stefanija (6).

Krnići bi za samo nekoliko mjeseci trebali postati brojniji za još tri člana budući da ova mlada majka nosi - trojke! I tu ova priča dobija posebnu draž, piše telegraf.rs.

Mama Jelena prvo je rodila jedno dijete. A onda su, prirodno naravno, stigle dvojke - blizanke Anđelija i Stefanija. I kad je stigla vijest o trećoj trudnoći, niko nije slutio da, opet prirodno, u porodicu dolaze - tri bebe odjednom.

Nesreća kod Zenice: Poginula jedna osoba, poznat identitet

Nakon što su dobili dječaka, četiri godine kasnije rodile su se blizanke, a sada s velikim nestrpljenjem očekuju trojke. U oktobru će se broj dječice u toplom porodičnom domu Krnića udvostručiti, na radost svih.

"S nama je puno smijeha, radosti, sada i iščekivanja i neke bojazni kako ćemo sve to uspjeti. Meni nije ništa teško i navikla sam s njima. Termin za porod je fleksibilan. Doktor smatra da je bolje da što duže izdržim i iznesem trudnoću, da mirujem što više. Termin bi bio u novembru, ali je i oktobar moguć", govori majka.

Anđelija i Stefanija s nestrpljenjem iščekuju upoznati bebe, a do tada ljube mamin stomak svakog dana i pomažu joj što god da joj zatreba. Na pitanje kojeg spola bi voljele da bude treća beba, glasno uzvikuju: "Dječaaaak!". Navijaju da treća beba bude Bogdan kako bi ih bio jednak broj - tri dječaka i tri djevojčice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak