Pornhub nudi studentima stipendiju od 25 hiljada dolara

Radiosarajevo.ba
Pornhub nudi studentima stipendiju od 25 hiljada dolara
Pornhubov centar Sexual Wellness nudi stipendiju od čak 25 hiljada dolara kojom bi finansirali studentska istraživanja o ljudskoj seksualnosti.

"Od otvaranja 2017. godine, Pornhubov centar Sexual Wellness objavio je stotine članaka koje su napisali desetine ljekara i savjetnika specijaliziranih za različite aspekte seksualnog zdravlja. Od bioloških do društvenih sfera seksualnog života, pod vodstvom doktorice Laurie Betito, Pornhubov centar ponosi se time što nudi savjete i konsultacije, holističkim pristupom, o tome kako postati sretniji, zdraviji i odgovorniji kad je u pitanju seks", stoji na stranicama centra.

"Upravo u tom duhu, predstavljamo Pornhubovu stipendiju za seksualna istraživanja. S ciljem podupiranja akademskog rada, ova stipendija od 25 hiljada dolara stvorena je s ciljem pronalaska novih metoda, rješenja i odgovora na trenutna pitanja koja se tiču ljudske seksualnosti", kažu iz Pornhuba.

Prijave traju do 1. maja ove godine, a prijaviti se možete putem obrasca na ovoj stranici. Sudionici moraju predstaviti svoja saznanja u člancima koje će objaviti Pornhubov centar Sexual Wellness.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak