Ovi horoskopski znakovi su arogantni i puni sebe, sve druge omalovažavaju

0
Radiosarajevo.ba
Ovi horoskopski znakovi su arogantni i puni sebe, sve druge omalovažavaju

Mnogi vjeruju da su poniznost, ljubaznost i empatija isključivo pozitivne karakteristike, ali neki horoskopski znakovi ne misle tako.

Kako piše Pinkvilla, oni misle da je u redu čeznuti za materijalnim bogatstvom, a mnogi od njih misle i da su superiorni i s prezirom gledaju na druge

Jarac

Iako Jarčeve ne smatraju površnima, ovaj znak vjeruje da je superioran u odnosu na prijatelje i poznanike. Često novčano bogatstvo i društveni status cijeni znatno više od blagog karaktera ili ljubaznosti. Jarac ima tendenciju i da odbije ljude na ružan i podrugljiv način.

Benjamina Karić objavila lijepe vijesti: 'Naši, najbolji, jedinstveni, sarajevski - ćevapi!'

Riba

Ovaj znak ima veći emocionalni koeficijent od drugih, ali emotivno postupa samo kad su u pitanju njegovi voljeni. Kada je riječ o strancima, Ribe često ne mare previše. Bilo da uzdižu sopstveni život ili ponižavaju druge ljude, Ribe se često koriste pogrdnim nazivima i grubim riječima.

Vodolija

Vodolija vjeruje da novac može kupiti sreću. Uvijek se razmeće svojim bogatstvom i koristi ga kao sredstvo koje mu omogućava da se prema drugima odnosi loše. Ovaj znak je sklon da poštuje druge jer imaju mnogo novca, velike kuće i otmjene automobile ili obrazovanje s elitnog svjetskog univerziteta, što ga u izvjesnoj mjeri čini površnim.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak