Ovaj horoskopski znak je najopasniji: Djeluje bezazleno, ali tajne nose u grob

0
Radiosarajevo.ba
Ovaj horoskopski znak je najopasniji: Djeluje bezazleno, ali tajne nose u grob

Iako nekoliko znakova Zodijaka ima lošiju reputaciju, astrološkinja Reda Vigl izdvojila je jedan znak kao najopasniji među svima nakon što je analizirala horoskop poznatih kriminalaca u Americi.

Prije nekoliko godina na društvenim mrežama se pojavila vijest da je američki FBI kategorisao poznate kriminalce po horoskopskim znakovima i rangirao ih po tome koliko su opasni, a ispostavilo se da je u pitanju samo mit.

Međutim, to je podstaklo poznatu astrološkinju Redu Vigl da uradi sopstvenu analizu.

Petak navečer u Sarajevu: Topla ljetna noć i živopisna atmosfera na ulicama grada

Kako je istakla u tekstu za NY Post, ona je otkrila određene osobine mogu da se povežu s devijantnim ponašanjem, a primijetila je da su pripadnici vazdušnih znakova najskloniji da priznaju krivicu.

Viglova je, nakon što je analizirala horoskop najozloglašenijih kriminalaca na tlu Amerike, sastavila listu najopasnijih znakova Zodijaka, od najbezazelnijih do vrlo opasnih, a ona je pomalo iznenađujuća ako poznajete horoskop.

Bliži se važan datum za pet horoskopskih znakova: Čekaju vas velike promjene

Lista najopasnijih horoskopskih znakova

12. Bik
11. Rak
10. Vaga
9. Ovan
8. Lav
7. Jarac
6. Strijelac
5. Škorpija
4. Vodolija
3. Blizanci
2. Ribe
1. Djevica

Astrološkinja Reda Vigl smatra da je najmanje vjerovatno da će Djevice biti uhvaćene na djelu ili poslije zločina, a njihova precizna i pedantna priroda je pogodna za zataškavanje i čišćenje mjesta zločina, dok njihova promjenljiva energija čini jednostavnim prilagođavanje stresorima.

Skloniji su izvrtanju stvari nego otvorenom izražavanju, kaže ona, pa će mnoge tajne odnijeti u grob. Djevica je marljiv zemljani znak koji ne voli da gubi vrijeme i resurse, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak