'Nema logike': Prva bh. parodija na Smak svijeta

Radiosarajevo.ba
'Nema logike': Prva bh. parodija na Smak svijeta


''Nema logike da bude Smak svijeta, nema logike da pukne napola Zemlja... Svašta, bože me ti sačuvaj i sakloni, trebalo bi meteor da neki udari, Sjeverna Koreja da izvrši probu jer Koreja sve ovo pravi, sve ove probleme... nema drugačije ništa... nemam... ne mogu... ne kontam... Shvataš?''

Stručna analiza jednog Sarajlije koji na ulici za jednu TV kuću iz BiH objašnjava svoje viđenje pozadine priče o Smaku svijeta 'najavljenom' za 21. decembar 2012. godine, postala je apsolutni hit na internetu i bilo je samo pitanje vremena kad će se na ovaj video i njegovu izjavu početi nizati različite parodije.

Jedna od njih nam već stiže: Facebook korisnik iz Sarajeva, pod umjetničkim imenom poznat i kao DJ Remixudin, je na ovoj društvenoj mreži objavio video i pjesmu pod nazivom 'DJ Remixudin feat. Slučajni prolaznik: Smak svijeta', napisavši u opisu:

''Nemam pojma zašto sam ovo napravio. Nije da nemam pametnijeg posla. Ne znam šta mi je bilo... nema logike.''

U nastavku poslušajte prvu bh. muzičku parodiju na Smak svijeta, a podsjetimo se i prošlogodišnjeg hita DJ Remixudina OVDJE.

 

Vezani članci:

U Sarajevu održan protest protiv Smaka svijeta

Sarajevski savjeti za preživljavanje Smaka svijeta
Stručna analiza Smaka svijeta
Šta Sarajlije misle o Smaku svijeta
Prodajem sklonište od sudnjeg dana

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak