Najveće grudi Britanije: Svaka dojka joj je teška 8,8 kg, ali ona želi još veće

Radiosarajevo.ba
Najveće grudi Britanije: Svaka dojka joj je teška 8,8 kg, ali ona želi još veće
Britanska manekenka Nicki Valentina Rose (26) toliko je opterećena veličinom da je ponosna zbog toga što je vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji!

Ona je do sada na operacije za raskošno poprsje potrošila čak 86,300 KM.

Nicki trenutno ima grudi veličine 34NN po britanskim mjerama. Ona je pri posljednjoj operaciji u svaku od dojki ubrizgala po 5.000 kubika silikona i svaka je teška po 8,8 kilograma!

"Presrećna sam zbog svojih velikih grudi. To je nešto što sam željela od kada sam bila tinejdžerka. Imam najveće grudi u zemlji. Fascinirana sam velikim grudima", kaže Valentina Rose, koja tvrdi da će izvaditi par rebara kako bi još više mogla da povećava grudi.

Nicki ističe i da je zbog svojih oblina uvijek primjećena gdje god da se pojavi.

"Dobijam brojne reakcije gdje god da se pojavim. Neke baš i nisu lijepe, ali važno je da imam mnogo više samopouzdanja od kada sam ih povećala. Neki prijatelji su zabrinuti za moje zdravlje, a drugi su sretni jer sam i ja sretna. Stranci su uglavnom šokirani jer nikad ranije nisu vidjeli ovako velike grudi i svi žele da se fotografišu sa mnom.", ističe vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji piše The Sun.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak