Ljubavni vikend horoskop: Strastveni trenuci su itekako mogući za ovaj znak

0
Radiosarajevo.ba
Ljubavni vikend horoskop: Strastveni trenuci su itekako mogući za ovaj znak

Vikend horoskop za 5. i 6. oktobar.

Djevica

Zvuči kao savet koji biste vi dali sami sebi, ali: pristupite vezi praktično. Pomozite partneru u nečemu što mu je potrebo. Kaa je reč o vašim ukućanima, organizacija i planiranje su ključni. Učinite vikend nezaboravnim, idite na planinsku šetnju ili vožnju brodićem. Oslobodite se stresa kroz relaksaciju i vežbe disanja. Fokusirajte se na zdravu ishranu, na obrok pun vitamina, savjetuje vikend horoskop od 4. do 6. oktobra 2024.

Vaga

Ljubavna harmonija je na vidiku. Uvijek je dobro kad uložite trud u odnos koji vam je važan. Zajednički trenuci mogu da vam donesu radost. Planirajte porodične igrice. Iskoristite vrijeme za umjetnost ili muziku, film... Prijat će vam sve što opušta i inspiriše. Pronađite ravnotežu u fizičkoj aktivnosti i relaksaciji, savjetuje vikend horoskop od 4. do 6. oktobra 2024. Pozovite prijatelja u nevolji.

Amra Jahić podijelila detalje dramatičnog spašavanja: 'Uzela sam dijete i plivala do munare'

Škorpija

Vikend horoskop za period od 4. do 6. oktobra 2024. predviđa da su strastveni trenuci itekako mogući. Pokažite svoja osjećanja bez ustručavanja. Razgovarajte otvoreno sa članovima porodice, sa roditeljima i decom. Pristupite rješavanju problema zajedno. Miholjsko ljeto je stvoreno za šumsku avanturu - izlet u prirodu može donijeti uzbuđenje. Intenzivne vježbe će vam pomoći da se oslobodite stresa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak