Komšije odbile stišati muziku usred noći, majka dvoje djece smislila osvetu

Radiosarajevo.ba
Komšije odbile stišati muziku usred noći, majka dvoje djece smislila osvetu

Komšije znaju pretjerati sa zabavom, pa je to često i uzrok problema i loših odnosa sa ostalim koji žive u neposrednoj blizini.

Jedan takav problem desio se porodici koja je bila na odmoru u Walesu. Njihove komšije su priredile zabavu koja je trajala do jutarnjih sati. Toliko je bio bučno da su cijelu noć bili budni Heather Minshull (37), njen suprug i dvoje djece.  

Ona je zamolila mlade komšije da stišaju muziku koju su puštali preglasno u susjednoj kućici, no oni su se oglušili na njen apel.

Heather je stoga smislila način kako da im vrati za neprospavanu noć. Na krov kućice pobacala je mrvice hljeba i tako privukla glasne galebove koji su graktanjem probudili nestašne mamurne komšije u 7 sati ujutro.

"Pitala sam ih da stišaju muziku, no nisu to učinili i to je trajalo satima. Jesam li pogriješila? Mislim da nisam", rekla je Heather na videu objavljenom na TikToku.

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak