Jupiter ulazi u znak Bika: Donosi obilje zadovoljstva, a ovih šest znakova imat će ludu sreću

0
Radiosarajevo.ba
Jupiter ulazi u znak Bika: Donosi obilje zadovoljstva, a ovih šest znakova imat će ludu sreću

Jupiter, planeta blagostanja i širenja, ulazi u zemljani fiksni znak Bika i tu će boraviti od 16. maja ove godine do 25. maja 2024. godine.

On će mnogima donijeti lijepa dešavanja i stabilnost u svom hodu kroz ovaj znak. Bik koji simbolizuje sve ono što se može nazvati na neki nači hedonizmom, sada će biti u punom sjaju. Mnogi će riješiti postojeće probleme i osjetiti olakšanje, piše astrološkinja Aleksandra Bjeljac.

Događaji i prilike koji su u vezi sa plodnom zemljom, finasijama, emocijama, umjetnošću, hranom sada će biti aktuelni. Akcenat će biti i na materijalnim vrijednostima. Takođe, ovo je dobar period za one koji dugo očekuju začeće, za ulaganje u zemljoradnju ili razvitak postojećih talenata. Biće dosta saradnje sa inostranstvom.

Sramotno: Sjednica Vlade RS-a u Srebrenici 23. maja

Samo ne budimo tvrdoglavi i ne dozvolimo da nas obuzme lijenjost, kao ni halapljivost, pretjerano gomilanje ili trošenje novca. Prepustimo se pozitivnim strastima i uživajmo u jednom, za mnoge, rasterećujućem periodu.

Svi koji su u znaku ili podznaku Bika, Raka, Djevice, Jarca i Riba mogu srediti mnoge aspekte života. Samo ostanite prizemni i radite na sebi.

Bik

Planete sreće, uspeha i svega gorenavedenog ulazi napokon u vaš znak. Donijet će mnogima lično rasterećenje i dosta srećnih okolnosti. Samopozdanje će vam biti na visokom nivou. Sve loše ostavite iza sebe. Mnogi će ostvariti svoje želje i ciljeve na mnogim poljima.

Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav (i seks)

Rak

Ovaj tranzit će jako lijepo djelovati na vas. Mnogi će proširiti krug prijatelja. Bićete aktivni i zadovoljni. Konačno možete doći do svojih ciljeva. Humanost i osjećaj sreće će vas pratiti. Radite na sebi i odnosu sa drugima, jer će vam sve okolnosti ići na ruku.

Djevica
 
Vrijeme naklonjeno za putovanja, edukaciju i realizaciju svega što će doprinijeti vašem napretku. Mnogi će riješiti probleme, ako ih je bilo, po pitanju eksponiranja, pravnih pitanja. Jednostavno na pravi način ćete odlučivati i razmišljati.

Škorpija

Svi koji se bave javnim poslom mogu se nadati uspjehu. Mnogi mogu očekivati poznanstvo sa bitnom osobom ili ulazak u zajednički život i brak. Sva pravna, javna pitanja se mogu pozitivno regulisati u ovom periodu. Samo budite strpljivi i spremni da sve što će vam se ponuditi dobro osmotrite i uzmete najbolje za sebe.

Jarac

Vama će tranzit Jupitera donijeti sreću kada su djeca u pitanju, kao i talenti. Bićete šarmantni i neodoljivi mnogima. Slobodni mogu ući u bitnu emotivnu vezu. Zauzeti, planiranje zajedničkog života i proširenje porodice. Samo budite oprezni i spremni da pravite prave izbore, jer ćete imati dosta ljubavnih ponuda.

Tajne numerologije: Šta datum rođenja otkriva o vama

 
Ribe

Svi koji se bave kreativnim poslovima vezanim za komunikaciju, stvaralaštvo sada će doživjeti bitne promjene nabolje. Nezaposleni će imati više ponuda i mogućnosti za putovanja vezanih za polje posla. U svakom slučaju lijepi trenuci u vašem životu. Mogućnost preseljenja u drugi grad. Ako je bilo problema u porodičnim odnosima ili sa okolinom, situacija se stabilizuje. Bićete pozitivniji i sretniji, prenosi žena.blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak