Djevojka preko Facebooka otkrila tajnu koju je njen otac skrivao 20 godina

Radiosarajevo.ba
Djevojka preko Facebooka otkrila tajnu koju je njen otac skrivao 20 godina

Otkriti nečiji preljub nikada nije lako, a pogotovo kada je riječ o vama bliskoj osobi.

Jedna djevojka na Redditu je tako otkrila da otac vara majku s njenom ujnom, odnosno suprugom majčinog brata i to više od 20 godina. Sve je zapravo otkrila njena sestrična koja je pročitala poruke koje su preljubnici izmjenjivali na Facebooku.

Odmah je nazvala svoju sestričnu i rekla joj što je otkrila, a ova joj je kazala kako obavezno mora fotografirati cijelu njihovu prepisku kako bi kasnije imale dokaz. Potom je nazvala svoju ujnu i rekla joj što su saznale, no ova je to odmah demantirala. Rekla joj je kako je riječ samo o šali preko interneta te da ništa od toga nije istina.

"Otišla sam na prvi voz i došla kod sestrične te smo cijeli dan čitale njihovu prepisku. Dale smo ujni sedam dana da prizna da ima aferu s mojim ocem prije nego što same pokažemo njihovu prepisku mojoj majci i ujaku", ispričala je djevojka.

"Činjenica da je to moj otac učinio nije me iznenadila, no znam da je slomilo srce moje nećakinje, a i moja majka će biti slomljena jer imam devetogodišnju sestru zbog koje će sigurno htjeti ostati u braku", dodala je.

Korisnike Reddita pitala je za savjet, a svi su joj odgovorili kako majci mora priznati što je saznala. Nekoliko dana kasnije djevojka je otkrila kako je rekla majci istinu i ona se sada želi rastati.

"Sr... se polako stišava iako smo i dalje optužene da smo ih razotkrile", rekla je razočarana kćerka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak