Bliži se važan datum za pet horoskopskih znakova: Čekaju vas velike promjene

0
Radiosarajevo.ba
Bliži se važan datum za pet horoskopskih znakova: Čekaju vas velike promjene

Pomračenje Mjeseca u Ribama 18. septembra će biti moćno i stavit će naglasak na odnose i veze. 

Počinje nova era – osa karmičkih čvorova počinje polako da se pomjera od linije Ovan-Vaga ka Ribama-Djevicama.

Međutim, 18. septembra 2024. pomračenje Mjeseca u Ribama će biti jako moćno zbog uključivanja Neptuna i Saturna, koji će staviti snažan naglasak na odnose, iskustva i duboke emocionalne veze. Čini se da se prošlost i budućnost spajaju, ali u znaku Riba Mjesec je prilično pasivan i snaga svake osobe će biti u sposobnosti da kontroliše svoja osjećanja.

Bakir Izetbegović: Djela Alije Izetbegovića treba da budu inspiracija

Pomračenje u Ribama je test univerzuma: povezano sa sposobnošću da razumijete i kontrolišete svoje nesvjesno. Stare veze ili karmički zadaci koji traju skoro jedan život mogu isplivati na površinu. Očekujte mistična otkrića i snove od kojih ćete se naježiti

Na koga će najviše uticati Pomračenje 18. septembra u Ribama?

[related]https://radiosarajevo.ba/magazin/zanimljivosti/tajne-zodijaka-znate-li-sta-mjesec-u-kojem-ste-rodeni-govori-o-vama/556180[/related]
 
Blizanci
 
Važan događaj će se desiti u sektoru vaše karijere i statusa – vaš menadžer se može promijeniti ili će se promijeniti vaša pozicija. Promjene također mogu utjecati na vaše odeljenje ili organizaciju – mogu biti nametnute neke posebne, specijalizovane odgovornosti. Sve u svemu, ovo pomračenje u Ribama otvara cijeli dvogodišnji ciklus povezan sa promjenom vaše karijere i pravca vašeg života; oni će neminovno početi da se mijenjaju od januara 2025., a 18. septembra ćete se osjećati prilično emotivno. Za oženjene ili udate Ribe može početi period brakorazvodnog postupka.

Djevica
 
Pomračenje se dešava u vašem partnerskom sektoru, tako da ćete uskoro vidjeti završetak važnog ciklusa u vašim odnosima. Na primjer, vaš partner će odlučiti da se razvede ili ćete se vas dvoje preseliti i tražiti neke nove i potpuno drugačije opcije za razvoj. Pomračenje će biti osjetljivo – dodirnut će one strune duše koje su odgovorne za vaše samopoštovanje. Morat ćete da vidite u svom partneru šta već neko vrijeme kriju vaše ružičaste naočale. Neko će možda saznati za izdaju ili će, u najboljem slučaju, vaš partner proći kroz krizu, udaljiti se od vas i potpuno se fokusirati na posao.

Strijelac
 
Pomračenje 18. septembra dešava se u vašem sektoru nekretnina i porodice – možete odlučiti da se preselite, kupite ili prodate dom. Također, za mnoge Strijelce, zbog tranzita Jupitera u sektoru veza, može se desiti važan događaj u ljubavnoj sferi – na primjer, vi i vaš partner odlučite da živite zajedno. Pomjeranje može potrajati dugo, pošto se pomračenje dešava tokom retrogradnog perioda i Saturna i Neptuna – ne žurite. Do novembra će situacija postati jasnija, a možda će i preostali dokumenti biti potpisani.

U petak je "dan osmice": Evo šta to znači i zašto su astrolozi objavili upozorenje

Jarac
 
Pomračenje nastaje kada se vaš vladar Saturn uključi u sektoru rodbine i putovanja, što vam može donijeti odluku da promjenite mjesto boravka ili važan događaj u krugu porodice. Na dan samog pomračenja, vjerovatno ćete dobiti važno pismo ili poziv poštom, koji može govoriti o nekim dugovima ili zadacima u vezi sa dokumentima. Također, za vas može biti riješeno pitanje koje traje od 10. marta i vezano za dobijanje dokumenata

Ribe
 
U vašem znaku dolazi do pomračenja – završavate važan period u životu, ali će vas to staviti u centar pažnje, a možda će vas prekriti jake emocije. Na primjer, situacija u porodici će vas primorati da donesete čvrstu odluku, možda ćete morati da preuzmete ozbiljne i velike obaveze. Saturn uvijek donosi osjećaj tereta, ali to često može biti zbog važne pozicije ili vrlo odgovornog statusa. Zdravstveni pregled će također vjerovatno otvoriti oči za neke probleme vezane za zube, kosti, imunitet ili krv. Budite oprezni i uradite sve testove prema preporukama ljekara – za njih je zaslužna kombinacija Saturna i Neptuna u vrijeme pomračenja u vašem znaku, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak