Anđelika izgleda kao živa barbika: Ima 30 godina i nikad nije imala momka

Radiosarajevo.ba
Anđelika Kenova, 30-godišnja manekenka iz Rusije živi sa strogim roditeljima koji joj od malih nogu kontrolišu život i određuju joj šta će da jede i koliko će da trenira kako bi ostala vitka.

"Roditelji su me odgajali kao princezu i nikad nisam smjela da idem napolje, izlazim s momcima ili da imam uobičajena odrasla iskustva. Kao rezultat toga, nisam spremna za život", poput žive lutke sam - priznala je za Daily Mail.

Naime, njena majka je od rođenja oblači kao Barbiku, a na sastanke smije da odlazi samo ako je ona prati. Od tinejdžerskih dana plaća joj i ličnog trenera kako bi ostala u formi.

"Radim s njim dva do tri sata, pet puta nedjeljno, kako bih održala svoju predivnu figuru", rekla je Anđelika, prenosi srbijasnki  Blic.

Njezina figura sa strukom širokim svega 50 cm i grudima velikim 94 cm povlači pitanja o plastičnim zahvatima za koje ova ljepotica tvrdi da ih nikada nije imala. 

Manekenka tvrdi da su joj roditelji priuštili najskuplje obrazovanje i da su je, dok je odrastala, nazivali princezom.

"Ništa ne smijem bez njihovog pristanka. Nikad nisam sama izabrala da budem lutka, nego mi je majka, kad sam imala šest godina, počela da kupuje Barbike i oblači me poput njih", ispričala je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak