Novi spot 'One Directiona': U 24 sata, 18 miliona pregleda

Radiosarajevo.ba
Novi spot 'One Directiona': U 24 sata, 18 miliona pregleda

Samo dan nakon što je pušten u javnost, spot za novu pjesmu popularne grupe 'One Direction', 'Best Song Ever', ruši rekorde. U roku od 24 sata od kada je pušten na platformi VEVO, video je pregledan preko 18 miliona puta. 

Tim rezultatom oboren je rekord kojeg je do sada držao videospot 'We Can't Stop' Miley Cyrus (10,7 miliona pregleda u jednom danu).

Članovi skupine 'One Direction' za potrebe spota snimanog u Miamiju pokazali su i svoje glumačke talente. Primjerice, Niall Horan glumi izvršnog muzičkog producenta, Zayin Malik preobukao se u seksi asistenticu, dok Harry Styles glumi marketinškog stručnjaka.

Videouradak u režiji Bena Winstona ispunjen je scenama iz nadolazećeg muzičkog spektakla Morgana Spurlocka - 'One Direction: This is us' koji u kina stiže 29. augusta.

Riječ je o dokumentarnom prikazu, ali i koncertnom spektaklu u kojem će gledatelji saznati sve o porijeklu petorice članova benda – od njihovih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon nastupa na X-Factoru, istraživanja vlastitih snova, pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha muzičke estrade.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak