Vojvotkinja Kate na naslovnici Voguea

Fena
Vojvotkinja Kate na naslovnici Voguea
Kate je sama birala odjeću za snimanje...

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, pojavit će se na naslovnici britanske verzije modnog magazina Voguea u posebnom izdanju povodom 100. godišnjice tog časopisa.

 

Vogue je u subotu navečer na svojoj internetskoj stranici otkrio naslovnicu izdanja za lipanj s koje se smiješi Kate sa zelenim šeširom na glavi, u bijeloj košulji i smeđoj jakni, snimljena u seoskom okruženju.

 

"Jako sam zahvalna da smo bili u mogućnosti nastaviti našu tradiciju kraljevskih portreta", izjavila je glavna urednica Voguea Alexandra Shulman.

 

Dvije od fotografija, koje je snimio u januaru britanski fotograf Josh Olins, bit će izložene u londonskoj Nacionalnoj galeriji portreta u sklopu izložbe u svibnju povodom 100. obljetnice Voguea.

 

"Fotograf Josh Olins prikazao je Kate baš onakvu kakva ona i jest - puna života, s odličnim smislom za humor, inteligentna i pažljiva te jako lijepa", izjavio je Nicholas Cullinan, direktor Nacionalne galerije portreta. Ovo je prvi puta da je vojvotkinja pristala na snimanje za neki časopis, a njezin fotosession zauzet će 10 stranica unutar ove modne Biblije.

 

"Velika nam je čast i jako smo uzbuđeni što je vojvotkinja od Cambridgea novo lice s naslovnice britanskog Voguea i dio našeg stoljetnog izdanja," izjavila je glavna urednica Voguea, Aleksandra Shulman.

 

Fotografije prikazuju Kate u ležernom izdanju i odražavaju njezinu ljubav prema seoskoj strani, odnosno Norfolku, gdje je većinu života provela sa svojom obitelji. Kate je sama birala odjeću za snimanje - od Burberryja do Petit Bateau.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak