Velike novosti u kraljevskoj porodici: Kate Middleton se vraća svojim dužnostima?

1
Radiosarajevo.ba

Prema svemu sudeći princeza od Walesa svoje novo pojavljivanje u javnosti trebala bi imati u studenom, na Remembrance Dayju, a 10. novembra, kako navode britanski mediji, trebala bi se pridružiti kralju na misi zadušnici u Whitehallu.

Nakon što je provela ljetni odmor u Anmer Hall u Norfolku, gdje su uz nju bili suprug, princ William, i njihova djeca - George, Charlotte i Louise - Kate navodno naveliko planira svoj povratak na velika vrata.

Otkako je s javnosti, ranije ove godine, podijelila da joj je dijagnosticiran karcinom, Kate se povukla iz javnog života, fokusirajući se na ozdravljenje, a njena dva javna pojavljivanja ovog ljeta dočekana su s oduševljenjem od strane njenih obožavatelja, ali i štovatelja kraljevske porodice.

Nekadašnji hollywoodski zavodnik uhvaćen kako strastveno ljubi 40 godina mlađu djevojku

Tradicija se nastavlja

Uz pojavljivanje u Whitehallu, Kate ne namjerava prepustiti drugima organizaciju mise i slavlja 'Together at Christmas' u Westminsterskoj opatiji, čiji je pokrovitelj i organizator već godinama, a koji se tradicionalno obilježava u decembru.

Sve ovo samo je nastavak svega što se posljednjih sedmica događa, a to su sve učestaliji sastanci s njenim ličnim sekretarom Tomom Whiteom, ali i Leejem Thompsonom, glavnim PR stručnjakom za Walesove. S njima Kate priprema svoj povratak i planira što će i kako odraditi u budućnosti.

Važno je napomenuti da unatoč nagađanjima britanskih medija niti jedan od ovih događanja ili datuma nije službeno potvrđen u njenom rasporedu. Ono što se zna je da se neće pridružiti suprugu, princu Williamu, na njegovom kratkom putovanju u Cape Town početkom novembra na dodjeli Eartshot Prize nagrada, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak