U jeku skandala Trifunovićeva supruga riješila da se počasti: Evo šta je objavila na Instagramu

1
Radiosarajevo.ba

U srijedu, 23. oktobra, odjeknula je vijest da je glumac Sergej Trifunović (52) prijavio suprugu Isidoru (28) za nasilje, nakon njenih prijetnji da će polomiti sve po stanu.

Iako je utvrđeno da nema elemenata za tužbu, Isidora je ipak kažnjena novčano, i trebalo je da napusti Srbiju u roku od 24 sata, s obzirom da utvrđeno da u Srbiji boravi ilegalno, jer ima hrvatsko državljanstvo.

Dok su Sergeja mediji iz Srbije nnakon incidenta jučer primijetili na terasi stana na Voždovcu, u žučnom telefonskom razgovoru sa nekim, za to vrijeme, pojavile su se Isidorine fotografije iz policijskog auta. Međutim, sada je usledilo njeno prvo oglašavanje na Instagramu u vidu storyja. 

Prirodne ljepote BiH: Planinarka Aida oduševila pratioce nevjerovatnim pogledima sa Maglića

Sudeći po slici na kojoj se nalazi rižoto ukrašen cvjetićima, Sergejeva supruga je nakon mučnog dana riješila da se počasti dobrim obrokom i malo opusti, a reklo bi se da je slika nastala u restoranu. 

Isidora je prvi put pažnju šire javnosti privukla nakon braka sa 24 godine starijim Sergejom, iako je i prije toga bila prisutna u medijima. Ona je ranije radila kao voditeljica na jednoj kablovskoj televiziji, međutim, sada se saznalo da je na istoj malo prije skandala dobila otkaz.

Foto: Screenshot / Instagram: Story Isidore Mijanović

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak