Tinejdžeri uznemiravali Justina Biebera, pjevač vikao na njih: Kao da je "životinja u cirkusu"

0
Radiosarajevo.ba
Tinejdžeri uznemiravali Justina Biebera, pjevač vikao na njih: Kao da je "životinja u cirkusu"

Pojavio se snimak iz hotela na Beverly Hillsu, čiji su glavni akteri Justin Bieber i grupa tinejdžera s kojom se sreo u tom ugostiteljskom objektu.

Pjevač se toliko iznervirao prilikom tog susreta pa je počeo da viče na djecu. Sve je zabilježeno pa je snimak ubrzo završio na društvenim mrežama.

Tinejdžeri su bili na proslavi bar micve u hotelu kada su ugledali Biebera pa su počeli da ga fotografišu. Pjevač im je govorio da se udalje od njega, a onda mu je u pomoć priskočilo hotelsko osoblje.

Pogledajte atmosferu u Sarajevu noć uoči otvaranja SFF-a

Bieber je bio na ručku sa suprugom Hailey Bieber koja čeka njihovo prvo dijete.

Insajderi su otkrili da je čuveni par imao smanjeno obezbjeđenje i da je pjevač prvo lijepo zamolio tinejdžere da se udalje, ali da su oni nastavili da ga fotografišu kao da je "životinja u cirkusu", piše TMZ.

@brennanshtorch

Justin got so mad!

♬ original sound - Brennan Shtorch

Izvori su dodali da Justin Bieber nije izgovarao psovke, i da je jedino pokušavao da nastavi sa svojim obavezama kao i da je bio zabrinut za bezbjednost svoje supruge.

Snimak je mnoge iznenadio, pa se komentariše da Bieber ponašanjem podsjeća na Clinta Eastwooda iz vestern filmova. Neki su na strani pjevača jer smatraju da itekako zaslužuje privatnost i da fanovi nerijetko pretjeraju sa željom da fotografišu miljenike sa javne scene.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak