Takmičarka (15) oduševila Severinu izvedbom pjesama na hrvatskom Superstaru

0
Radiosarajevo.ba
Takmičarka (15) oduševila Severinu izvedbom pjesama na hrvatskom Superstaru

Djevojčica Leona Doknjaš (15) iz sela Tovarnik nedaleko od Vukovara jedna je od takmičara posljednje audicijske emisije Superstara u Hrvatskoj koji su impresionirali žiri.

Simpatična Leona, žiriju se predstavila sa pjesmom Jedanaest, koju inače pjeva Marija Šerifović, dok je za drugi izbor odabrala pjesmu članice žirija Superstara - Severine Kojić.

Žiri je kupila izvedbom prve pjesme, a posebnu emociju pokazala je i članica žirija - Severina, emocije nije mogla sakriti, oči su joj bile pune suza. 

Nevrijeme koje Bosna i Hercegovina ne pamti: Pogledajte kako je izgledao jučerašnji "monsun"

"Voljela bih te slušati. Voljela bih pratiti tvoj rad. Voljela bih da ti, ne znam, Tonči napiše neku pjesmu koja će onako otići s tobom. Meni se ovo jako dopalo, jako mi se sviđa", kazala joj je Severina odmah nakon izvedbe pjesme. 

Član žirija, Filip Miletić, kazao je da djeluje nevjerovatno: "Tako malo biće, mlado, a tako zreo vokal, zrela interpretacija. I za mene, što je jako bitno, komercijalan vokal. To je ono što se traži. Svaka čast".

Leona je dobila četiri DA, a Tonči Huljić je dodao da mu se svidjela njena duboka uživljenost u pjesmama koje je izvela u svom nastupu. 

@superstarcroatia

Leona je otpjevala pjesmu Marije Šerifović '11' 👏 #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr

♬ original sound - SuperStar Croatia - SuperStar Croatia

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak