Svadba za pamćenje prepuna zvijezda: Vjenčanje fudbalske legende Italije i TV zvijezde

1
Radiosarajevo.ba

Filippo Inzaghi i Angela Robusti vjenčali su se, u utorak, 18. juna, na Formenteri.

Prvo ceremonija vjenčanja u istorijskoj crkvi na otoku, a zatim u poznatom restoranu na plaži: fudbalski trener i bivše lice emisije "Muškarci i žene", sada organizatorica vjenčanja, zakleli su se na vječnu ljubav pred 260 gostiju.

Filippo Inzaghi i Angela Robusti su se vjenčali. Zajedno su više od šest godina i roditelji su Edwarda, rođenog 2021. godine, i Emily, rođene 2023. godine. Nedostajalo im je samo vjenčanje kako bi ispunili svoj veliki san.

Važna informacija: Od večeras kreće obaranje pritiska vode u ovim dijelovima Sarajeva

Ona je bila ta koja je organizovala vjenčanje, s obzirom da je organizatorica vjenčanja, i za tu priliku odabrala je dvije različite haljine, jednu za ceremoniju, drugu za zabavu.

Kako bi zabavili goste, na zabavi su nastupali DJ Pigna i muzička grupa Gipsy Kings. U ovom trenutku mladenci još nisu ažurirali svoje društvene profile da komentarišu poseban dan koji su proveli.

Foto: X.com: Svadba Fillipo Inzaghija

Gosti na vjenčanju, od Fabija Cannavara i Boba Vierija do Marca Masinija

Na vjenčanju je bilo 260 gostiju, uključujući Pipovog brata, Simonea Inzaghija, trenera Fabija Cannavara i druge fudbalere ili bivše šampione.

Fotografije prisutnih na vjenčanju pojavile su se na društvenim mrežama, uključujući Boba Vierija sa Costanzom Caracciolo, Massima Odda, Massima Ambrosinija, Giuseppea Pancara.

Foto: X.com: Svadba Fillipo Inzaghija

Na vjenčanju je bio i Marco Masini koji je napravio nekoliko selfija sa Simoneom Inzaghijem i njegovom suprugom Gaiom Lucariello.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak