Supruga poznatog glumca rađala 25 sati u bolovima: Sve je to vrijedilo

Radiosarajevo.ba
Supruga poznatog glumca rađala 25 sati u bolovima: Sve je to vrijedilo

"Nakon 25 sati trudova kod kuće, stigli smo u bolnicu, i to prekasno za bilo kakve lijekove protiv bolova. Već sam bila dovoljno proširena i spremna za tiskanje. Napominjem da ako se ovo iskustvo ikad ponovi, želim sve moguće lijekove, sve! Nakon toga, u roku sat vremena je stigla, na puni mjesec petka trinaestog", napisala je Jazz Charton, supruga Kierana Culkina, koji je brat poznatog glumca Macaluaya Culkina.

Naime, prošlog petka par je dočekao svoje prvo dijete, kćerkicu Kinsey Sioux kojoj su već dali nadimak Zissou, piše Večernji list.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj grli i ljubi malenu djevojčicu koja je stara samo četiri dana. Tim prikazom htjela je pokazati kako izgleda nakon porođaja.

"Živim u seksi hirurškom mrežastom donjem vešu koji kontrolira bol, grudi su mi popucale, pukle su mi krvne žile u licu od tiskanja, moj veliki trudnički trbuh kojeg sam toliko voljela, ispuhan je, ali sve to toliko vrijedi. Nikad se nisam više zaljubila i nikad se nismo osjećali ispunjenijima", rekla je ispod fotografije.

Ona i Kieran su u braku od 2013. godine. On nije atkivan na društvenim mrežama, ali sudeći po posljednjem gostovanju kod Jimmyja Fallona, usitinu ga raduje nova uloga.

"Nemam nikakve napade panike ili nervoze o kojima su mi svi govorili, samo sam uzbuđen", rekao je.

Jazz se tokom cijele trudnoće pripremala na kursu kako bi prebrodila strah od poroda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak