Johnny Depp naglo smršavio, fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje

Radiosarajevo.ba
Johnny Depp naglo smršavio, fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje
Veliki broj fanova filmske franšize Pirati s Kariba izrazio je veliku zabrinutost zbog stanja u koje se glavna zvijezda ove franšize Johnny Depp pojavio na rođendanskoj proslavi muzičke zvijezde Lady Gage.

Naime, prilikom ulaska na privatnu zabavu, paparazzi su uspjeli uslikati Deppa, koji je naglo smršao, a brojni mediji pišu kako mu je sve vrijeme pri hodu pomagao čovjek iz obezbjeđenja, prenosi Daily Mail.

Iako je to pokušavao vješto sakriti odjećom i modnim dodacima, slavbni glumac je bio izuzetno blijed, te su fanovi zabrinuti da li ovo znači da Depp ima neke zdravstvene probleme.

Ovu zabrinutost dodatno su potkrijepile navodne tvrdnje nekih od Hollywoodskih insajdera bliskih Deppu, koji kažu kako on izgleda "kao hodajuća smrt".

"Izgubio je 16 kilograma u kratkom vremenskom periodu, zubi mu trunu, obrazi su mu upali, a kosa mu je sve tanja i opada", navodi ovaj neimenovani izvor, prenosi RadarOnline.

Ipak, neki navode da bi ovo mogla biti samo prolazna faza, koja je nastala nakon burnog razvoda sa Amber Heard. Ovaj razvod Deppu je teško pao, te neki pretpostavljaju kako se vratio starim navikama - opijanju i partyjima, koji bi mogli utjecati na njegovo teško stanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak