Sjećate li se najfatalnije zlobnice? Ovako izgleda glumica 21 godinu kasnije

0
Radiosarajevo.ba
Sjećate li se najfatalnije zlobnice? Ovako izgleda glumica 21 godinu kasnije

Serija "Rubi" emitovana je 2004. godine kada je doživjela nevjerovatnu popularnost u Bosni i Hercegovini ali i regionu, a glumica Barbara Mori je zahvaljujući ulozi glavne zlobnice stekla veliku slavu.

Barbara ima 44 godine, a sa 38 je prvi put postala baka. Njen Instagram prepun je fotografija kojima dokazuje da da su godine za nju samo broj, a poznato je kako je uvijek ostala pri stavu da se nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji. Barbara je posvijetlila kosu, a u međuvremenu se posvetila nešto ozbiljnijim ulogama.

Vrlo često objavljuje slike pozirajući u prirodnim izdanjima, ali ne sakriva svoj privatni život. U filmovima i dalje dobija uloge fatalnih ljepotica kakva je bila i Rubi. Međutim, poput Rubi, glumica nije imala toliko sreće u ljubavi.

Gori kuća u Sarajevu: Vatrogasci se više od sat bore sa vatrenom stihijom

Od 2016. do 2017. bila je u braku sa glumcem Kentom Rejem Sigmanom. Brak nije dugo potrajao, kao ni njena veza sa političarem Serhijem Majerom sa kojim ima sina Serhija Majera Morija (21), koji je poput mame veoma mlad dobio kćerku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak