Sjećate li ga se? Bosanac Ervin lomio ženska srca u Big Brotheru, a danas izgleda potpuno drukčije

2
Radiosarajevo.ba

Ervin Mujaković (32) bio je jedan od takmičara u regionalnom izdanju Big Brothera koji se prikazivao na RTL-u, a u showu se predstavio kao menadžer solariji s bogatim ljubavnim iskustvom i tvrdio je kako je zaveo više od 500 žena.

U showu je odmah pokazao svoju naklonost prema Riječanki Barbari Šegetin, a kasnije je sve veći interes pokazao za drugu takmičarku - Steffani Banić.

Sarajlija je u ovom showu vodio i ljubav pred kamerama, a kasnije je sudjelovao i u popularnom srpskom realityju "Zadruga" i prije ulaska u taj show novinari su ga pitali postoji li mogućnost da se i u ovom showu upusti u seksualne odnose s nekom od takmičarki.

Baby Lasagna: Glavni favorit za pobjedu na Eurosongu - pogledajte ludnicu tokom njegovog nastupa

"Iskreno, ne mogu unaprijed govoriti, većina kaže 'ne' pa opet to napravi, vidjet ćemo...", rekao je tada Ervin. Uvijek se na Instagramu hvalio kako redovito ide u teretanu i vježba i ponosno je pokazivao svoje mišićavo tijelo.

Na Instagramu ima preko 22 hiljade pratitelja i prije je uglavnom objavljivao fotografije na kojima je u golišavom izdanju, dok zadnjih godinu dana objavljuje fotografije s djevojkom čije ime ne otkriva na društvenim mrežama.

Vrijeme uglavnom provode u Sloveniji te Italiji i Ervin objavljuje puno zajedničkih fotografija s lijepom plavušom u čijem društvu uživa, prenosi Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak