Shakira prekinula ples zbog nepristojnog fana: Saznajte šta je uradio

1
Radiosarajevo.ba

Shakira je bila u jednom klubu s prijateljima, a kada je počela njena pjesma, izašla je na pozornicu i zaplesala. Njen ples nije dugo trajao zbog onoga što je primijetila u pozadini.

Društvenim mrežama proširila se snimka Shakire iz jednog noćnog kluba u Miamiju. Pjevačica je bila u klubu kada su pustili njenu pjesmu te se popela na pozornicu u kratkoj haljini. Njen ples nije dugo trajao zbog onoga što je primijetila.

Kada je izašla na pozornicu, svi su je počeli snimati, ali Shakira je u jednom trenutku primijetila da je netko snima prenisko te da pokušava snimiti ono što se nalazi ispod haljine. Pjevačica je spuštala haljinu te rukama pokazivala da joj se snima lice.

Progon Maršala iz Beograda | Sead Đulić: Tita treba prenijeti u Sarajevo!

"Ne, ne", rekla je Shakira u videu koji se proširio na društvenim mrežama.

Nedugo nakon toga neraspoloženo je sišla s pozornice. Njeni obožavatelji bijesni su zbog incidenta te su pjevačicu podržali na društvenim mrežama.

"Podrška Shakiri, to je bilo tako jadno", "Ovo je više nego odvratno. Shakira je potpuno u pravu što je otišla, nitko se ne treba nositi s takvim nepoštovanjem", "Baš ružno" samo su neki od komentara, piše ShowBuzz.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak