Severinu obuzele emocije na nastupu: Otkriven i razlog zašto

0
Radiosarajevo.ba
Severinu obuzele emocije na nastupu: Otkriven i razlog zašto

Na TikToku je osvanuo video sa Severininog nastupa gdje je pjevačica počela plakati te je morala prekinuti pjesmu.

Pjevačica je oduvijek bila jedna od onih koja ostavi dušu i srce na svojim koncertima, a tako je bilo i na posljednjem. Naime, prilikom izvođenja pjesme Rođeno moje, Severina se rasplakala. Nakon toga, pokušala je nastaviti, ali onda se potpuno slomila te morala prekinuti pjesmu.

Publika je nakon toga vikala u glas njeno ime i pružila joj podršku, što je pjevačici dalo snagu da nastavi koncert.

Vijeće ministara BiH održalo sjednicu: Ovo su najvažnije usvojene odluke

Severina je pjesmu Rođeno moje objavila 2019. godine, a posvetila ju svom sinu Aleksandru. Pjesmu je napisao Severinin kompozitor Miloš Roganović, koji je napisao i njene ostale pjesme poput, Kao, Alcatraz, Grad bez ljudi, Dobrodošao u klub, Italiana, Uzbuna, Ko me tjero te mnoge druge

"Ovo je velika pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek… Kad mi ju je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je išla snimiti. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav", izjavila je tada Severina.

@beautyofbalkanija

Severina 😍😍😍. Ostanite do kraja videa i uživajte ❤ #bosna #hrvatska #crnagora #viral #fyp #severina #srbija #emotion #beautyofbalkanija

♬ original sound - Ljepote Balkana

Pjesma je tada proglašena i najemotivnijom i najljepšom baladom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak