Severina uživala na koncertu Adele: Obožavatelji šokirani cijenom karte

2
Radiosarajevo.ba
Severina uživala na koncertu Adele: Obožavatelji šokirani cijenom karte

Britanska pop ikona, Adele, u petak je održala svoj sedmi rasprodani koncert u Münchenu pred oko 80.000 obožavatelja. Među posjetiteljima našla se i Severina, koja je na svojim društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija i videa na kojima uživa u koncertnoj atmosferi zajedno s Davorom Grginom i Ivom Radić.

Stručnjak za odnose s javnošću, Davor Grgin, također je podijelio djelić atmosfere, uključujući snimak iz prvog reda dok je Adele izvodila pjesmu "Oh My God".

Adele će u Münchenu održati ukupno deset koncerata, a cijene ulaznica variraju od 369,90 do 419,90 eura za stajanje, dok su sjedala u stražnjem dijelu dostupna po cijeni od 74,90 do 119,90 eura. Prednja sjedala, koja pružaju najbolji pogled, koštaju između 369,90 i 399,90 eura.

Veseli prizor sa Jadrana: Delfin doplivao do obale i družio se sa kupačima

Uprkos popularnosti, mnogi obožavatelji izrazili su nezadovoljstvo zbog visokih cijena ulaznica.

Jedna obožavateljica rekla je: "Adele, draga, šta je s ovim cijenama? Ne mogu sebi priuštiti 400 eura za jebe*u kartu, toliko mi je dvosedmični budžet za hranu." Iako je planirala prisustvovati koncertu, zbog cijene je na kraju odlučila odustati.

Foto: Screenshot: Instagram

"Šta sebi sve mogu priuštiti za cijenu karte za Adele? Mjesečni najam. Dva mjeseca hrane. All-inclusive putovanje u Egipat. Četiri karte za Coldplay. Tri karte za Taylor Swift. 365 Kinder Buena", bio je opis jednog TikTok videa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak