Severina sa Maldiva poslala poruku za Let 3: 'Moja ŠČikla...'

1
Radiosarajevo.ba

Hrvatska pjevačica Severina Vučković pratiteljima na Instagramu objavila je videozapis kako uživa na Maldivima sa sinom i menadžerom, a usput je pružila podršku ovogodišnjim predstavnicima na Eurosongu.

Na pješčanoj plaži, Severina je proslavila i dva rođendana istovremeno: svog sina Aleksandra, koji je navršio jedanaest godina, kao i onaj svog menadžera Tomice Petrovića (54), koji je igrom slučaja rođen na isti dan 20. februara.

Iako je na odmoru, splitska pjevačica prati dešavanja u Hrvatskoj, pa je na Instagram storyju objavila fotografiju kao znak podrške grupi Let 3 koja će Hrvatsku ove godine predstavljati na Eurosongu.

Izgorio objekat na Alipašinom Polju

Severina je pokazala za koga je navijala na Dori i koga će bodriti na predstojećem Eurosongu. Pa je tako nedavno uoči Dore putem društvenih mreža prvo objavila: "Mama ljubila morona… ŠČ! Podržite Let 3 na njihovom letu na Dori. Uz drugarski pozdrav, moja ŠČikla.", a potom je po završetku Dore uz snimku svog koncerta u varaždinskoj Areni naglasila kako pjesmu "Moja štikla" posvećuje Letu 3, zbog čega je preimenovala u "Moja Ščikla".

Sa pjesmom "Moja štikla" Severina je 2006. predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, a u spotu za tu pjesmu pojavili su se te godine upravo dečki iz Leta 3. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak