Severina oduševila fotografijama: Pokazala majku i sina koji je izrastao u pravog mladog tinejdžera

0
Radiosarajevo.ba

Popularna pjevačica Severina Vučković je podijelila niz intimnih fotografija na svom Instagram profilu, na kojima se vidi kako uživa sa svojom porodicom i prijateljima.

Na slikama se pojavljuju njezin sin Aleksandar i majka Ana, koji nisu često prisutni na njenom profilu, čime je dodatno razveselila svoje obožavatelje.

U objavi, Severina je napisala: "Ljeto II dio. Mama i moji...", uz što su pratioci odmah reagirali s brojnim pozitivnim komentarima i lajkovima.

Nakon teške borbe: Ajna Kahrimanović (10) iz Sanskog Mosta pobijedila leukemiju

Fotografije prikazuju sretne trenutke provedene u porodičnom okruženju, što je dodatno potaknulo toplinu među njenim fanovima.

Iako gospođa Ana, koja ima 85 godina, rijetko dolazi u medijski fokus, povremeno se pojavljuje na važnim događajima. 

Porodica Vučković je prošla kroz teške trenutke kada su Severina i njezine sestre rano izgubile oca Severa Vučkovića. Gospođa Ana je jednom prilikom istaknula da je Severina naslijedila očev karakter i izgled, što dodatno produbljuje njihovu povezanost i emocionalnu vrijednost porodičnih trenutaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak