Severina je na Instagramu zadala drugim djevojkama modni zadatak

Radiosarajevo.ba
Severina je na Instagramu zadala drugim djevojkama modni zadatak
Severina nizom modnih fotografija objavljenih na službenom profilu na Instagramu najavljuje svoj novi studijski album “Halo”, koji izlazi 1. februara.

Baš kao sve njene dosadašnje odjevne kombinacije, i ove su izazvale mnogo komentara obožavatelja koji su pohvalili njen stajling.

Na dvije fotografije “lakovani” kaput/manitil crne boje. Svi dobro znaju da je crni kaput apsolutni klasik ženskog ormara, ali u tom kontekstu najčešće se spominju vuneni modeli.

Severina je za sebe odabrala verziju od modernog materijala koji neizbježno plijeni pažnju zahvaljujući svojoj efektnoj sjajnoj površini.

Za razliku od klasičnog crnog kaputa, koji će vjerovatno ostati neprimjećen, ova varijanta će sigurno ukrasti mnogo pogleda. Kaputi i jakne napravljeni od lakovane kože ili vinila vrlo su traženi posljednjih nekoliko sezona i često smo ih viđali na modnim pistama, a sudeći prema najavama modnih znalaca, njihova popularnost neće pasti ni u nadolazećim sezonama

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak